Aroniasmoothie med litt søl

AroniafilmDet er tiden for Aroniabær, og jeg har allerede plukket i bøtter og spann. Jeg digger disse bærene, fordi de er supersunne, lette å plukke, og perfekte å ha i smoothie. 

Her har du oppskriften på Aroniasmoothie.

Aronia vokser på «prydbusker», som du finner «overalt» når du først begynner å se etter. Bærene er store og sorte/mørkeblå, og vokser i klaser. Mange tror at aronia er giftig, og nettopp derfor hadde jeg lyst til å lage en liten filmsnutt om aronia.

Jeg jobber for tiden med et spennende prosjekt der vi skal legge ut mat- og treningsfilmer på vår YouTube kanal «Bramat og trening«, og må derfor lære meg både å filme og klippe. Her tester jeg filming med en iphone 5, det funket sånn rimelig bra helt til jeg klarte å riste Biolakartongen mens korken ikke var skrudd helt fast. Sjekk uttrykket i ansiktet til datteren min ;-)

Les også: Aronia, naturens egen superfood

Comments

Emilie 25-10-2014, 10:50

Så deilig! Finner dog ut av at dette bæret er så sunt for sent – her har gartneren fjernet sikkert 30 meter av Aroniabusken nå i forrige uke :-( Skal definitivt se etter aronia framover. Takk for tips og god helg.

Reply

Leave a Reply


 • Slank og frisk av 5:2 dietten?
  Forsker på den omstridte dietten. Mange som ønsker å gå ned i vekt har forsøkt seg på 5:2 dietten som går ut på å spise som normalt i 5 dager, for så å spise minimalt i to dager. Spørsmålet er hvor sunt det egentlig er å følge en diett som dette? Ny norsk studie publisert Akkurat dette har klinisk ernæringsfysiolog Tine Mejlbo Sundfør og kolleger ved Oslo un […]
 • Grønn smoothie med karse og spinat
  Dyrk din egen forfriskende og sunne smoothie. Innlegget er hentet fra bloggen bloggen Lise von Krogh - Enkelt sunt og godt Å dyrke sine egne ingredienser er veldig kjekt og ferskere mat får du ikke når du kan gå ut på egen veranda eller hage og høste grønnsaker. Spinat og karse er to rasktvoksende grønnsaker du kan plante flere ganger i løpet av sesongen.  M […]
 • Ro ned kroppen med pilates
  En kort og deilig pilatesøkt. […]
 • Bramat tester kakemikser
  Like greit som hjemmelaget? […]

Siste tweets

Matbloggtoppen