Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Bli med på spa a! – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Bra hverdag

Bli med på spa a!

Bli med på spa a!
Foto: Tine Poppe, fra boken «Tren deg sprek, spis deg slank»

1-3 februar arrangerer vi en helse- og velvære helg sammen med Kragerø resort. Det blir så bra det!!

Jeg har mange gode sommerminner fra Kragerø: Sommerfest og lange kvelder, gode venner, masse latter, øl på Lanternen, kjekke gutter og sommerforelskelser. Men, jeg har nesten enda bedre vinterminner fra Kragerø. Flere vintere på rad har jeg og familien nemlig unnet oss noen spadager i Kragerø.

Jeg digger spahoteller, og har vært på flere av dem: Holmsbu, Larvik, og Kragerø i Norge, og Selma Lagerløf og Quality Strømstad i Sverige. Etter min mening er Kragerø Resort helt overlegen! Interiøret og stemningen er akkurat slik det skal være på en spa. Med en gang du går inn døren får du en følelse av ro og velvære. Bestiller du en behandling, får du oppleve et avlukket området av spaen som er helt nydelig. Levende peis, stoler og «senger» foran peisen, te, frisk frukt, og en deilig avslappende atmosfære. Bare dette området er i seg selv verdt hver krone av behandlingen du får.

Spaområdet er også fantastisk. Noe av det råeste med Kragerø, er at spaområdet strekker seg helt ut slik at der er mulig å både svømme, ta boblebad og kaldkulp utendørs, også om vinteren.

Det at jeg har vært på Kragerø resort om vinteren, er kanskje litt av grunnen til at jeg syns det er så fantastisk. Det er noe helt spesielt med sommersteder om vinteren. Det blir en egen, og nesten litt trollsk stemning med is, rim og kulde på steder man egentlig assosierer med sol og sommer.

Så ja, jeg digger Kragerø resort på vinteren! Og derfor skal vi i Bratrening.no og Bramat.no arrangere en helse- og velvære helg på Kragerø resort. Dette blir helgen vi selv har ønsket oss, der vi har satt opp det vi selv kan tenke oss av trening og happenings. Det blir yoga, pilates, sirkeltrening, cardio energy og detox i badstue. Med oss på laget har vi fått Mitchi og Kossam som viser frem det nyeste av treningstøy.

Og mellom øktene skal vi spaae, spise god mat, og kose oss:-)

Dette blir så bra! Håper mange, både kjente og ukjente melder seg på denne turen. Også alle dere som kanskje ikke er så flinke til å roe ned og bruke tid på dere selv og deres egen kropp. Dette fortjener dere! Og, hvis der er i tvil: Dere kommer garantert til å komme tilbake til mann, barn og jobb med dobbelt så mye humør og krefter.

Foto: Tine Poppe


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.