Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803
En perfekt sommerdag! – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Bra hverdag

En perfekt sommerdag!

En perfekt sommerdag!
Foto: Tine Poppe

Rolig morgen med te og bok på senga, barn som fisker krabber mens jeg lurer til meg en time i solen, litt maling og fiksing på hytta etterfulgt av en løpetur langs svaberg og skog. DET er den perfekte sommerdag!

Med et gammelt landsted ved sjøen, er det alltid nok å gjøre på sommeren. I generasjoner har vi pusset og flikket på dette stedet, jeg husker ikke en sommer uten at faren min gikk rundt med maleklær og forblåst hår. Og nå har vi blitt akkurat like.

Men sannheten er at jeg liker det! Jeg liker å male slik jeg har gjort hvert år siden jeg var liten. For det er jo alltid en eller annen vegg eller stolpe som må males.

Det beste med slik sommerjobbing, er at det føles ekstra deilig og velfortjent å sette seg ned. Akkurat som med trening. Det beste ved treningen er jo etterpå. Men det er med sommertrening som med sommerjobbing; jeg liker det!

Om sommeren blir det mindre styrketrening, og litt mer løping. Jeg har en superfin runde over svaberg og gjennom skog og småveier som jeg løper hver sommer. Flere ganger i uka.

Det er flere ting som gjør denne sommertreningen så deilig. For det første er det fint å få et lite friminutt for seg selv. Uansett hvor hyggelig det er å ha ferie med mann og tre barn, så er det innimellom deilig med et pusterom der man har mulighet til å tenke litt mer enn en halv tanke av gangen før man blir avbrutt av et «mammaaaaa».

For det andre er denne sommerløpeturen min i et paradis av svaberg og havutsikt, deilige sommerminner jeg kan leve godt på hele vinteren.

For det tredje, er og blir det deilig å trene. Litt tungt å komme i gang, men alltid like deilig etterpå.

Og så kommer desserten: Et kjapt bad i havet, inn i joggebuksa, og så sette igang med å lage en god middag med saltvannsdryppende hår og ro i kropp og sjel. DET er ferie det!

(Bildet er tatt da vi laget boken «Tren deg sprek, spis deg slank»)

 

 2 thoughts on “En perfekt sommerdag!”

  • Hei! har leita etter GOD trenings og mat blogg lenge og har endelig funne det! 🙂 Blogginnlegga dine om trening, overskudd, og mat er helt fantastiske! Digga dei! Skikkelig bra inspirasjon og utrulig herlig lesning! Sta pa! 🙂

    • Tusen tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det beste av alt er jo hvis man kan klare å inspirere og motivere andre:-)

      Cathrine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.