Følg meg heller på Sunn&Sprek og Bramat

cathblogg2Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg er gründer og daglig leder av Bramat.no og Sunnogsprek.no.

Arbeidet med disse to nettstedene har etterhvert begynt å ta så mye tid at jeg ikke lenger har tid til å legge ut innlegg på denne bloggen. Og for å være ærlig, så har jeg aldri vært en skikkelig blogger. Egentlig er jeg litt skeptisk til hva bloggtrenden gjør med oss og barna våre.

Vil jeg egentlig blogge?

Denne bloggen var egentlig bare ment som et sted der jeg kunne dele oppskrifter, og kanskje også noen tanker, erfaringer og kunnskap, men nå deler jeg jo alt dette på Bramat og Sunn & Sprek. På Sunn & Sprek har jeg også muligheten til å gi personlig oppfølging, noe jeg liker veldig godt!

Så, hvis du har lyst til å lese mer om kosthold og helse, eller se hva jeg driver på med akkurat nå, så ta en tur innom Bramat.no, Sunnogsprek.no, eller følg oss på Twitter, instagram og Facebook.

Og hvis det er noe du lurer på eller tror jeg eller mine kollegaer i Bramat. og Sunn&Sprek kan bidra med, så send meg en e-post :-)

Leave a Reply


Siste tweets

Matbloggtoppen