Fotoshoot for Bratrening.no

Foto: Erik Helgeneset

I dag har vi tatt massevis av bilder som vi kan bruke til artikler på Bratrening.no

Listen over artikler vi skal legge ut på Bratrening er lang, men vi mangler gode illustrasjonsbilder til en del av dem. Derfor satte vi av noen timer til å ta en del bilder i dag. Vi var så heldige at vi fikk lov til å ta bilder på Elixia CC vest, der det var flere snille mennesker som lot oss ta bilder av dem.

Vi møtte mannsterke opp (fysioterapeut Thomas, instruktør Vibeke, IT ansvarlig og fotograf Erik, vår nye ekspert og PT Bård, og meg) og hadde noen produktive timer der vi fikk tatt massevis av bilder. Bård var ekstra effektiv, og fikk lagt inn en treningsøkt mens Erik tok bilder:-)

Noen så litt rart på oss når vi tok bilder av knær, ankler, nakker (og Bård sine muskuløse armer;-), men dette blir fine bilder til mange av artiklene som fysioterapeut Thomas skal skrive. Bare vent å se:-)

Og, så lærte jeg en ny ting av Thomas og Bård i dag: Det jeg frem til nå har trodd at heter «hang-ups», heter jo egentlig «pull-ups». Så da vet jeg det;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:  ,

Leave a Reply


 • Slank og frisk av 5:2 dietten?
  Forsker på den omstridte dietten. Mange som ønsker å gå ned i vekt har forsøkt seg på 5:2 dietten som går ut på å spise som normalt i 5 dager, for så å spise minimalt i to dager. Spørsmålet er hvor sunt det egentlig er å følge en diett som dette? Ny norsk studie publisert Akkurat dette har klinisk ernæringsfysiolog Tine Mejlbo Sundfør og kolleger ved Oslo un […]
 • Grønn smoothie med karse og spinat
  Dyrk din egen forfriskende og sunne smoothie. Innlegget er hentet fra bloggen bloggen Lise von Krogh - Enkelt sunt og godt Å dyrke sine egne ingredienser er veldig kjekt og ferskere mat får du ikke når du kan gå ut på egen veranda eller hage og høste grønnsaker. Spinat og karse er to rasktvoksende grønnsaker du kan plante flere ganger i løpet av sesongen.  M […]
 • Ro ned kroppen med pilates
  En kort og deilig pilatesøkt. […]
 • Bramat tester kakemikser
  Like greit som hjemmelaget? […]

Siste tweets

Matbloggtoppen