Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Fotoshoot for LHL – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Bra hverdag

Fotoshoot for LHL

Fotoshoot for LHL
Foto: Synnøe Dreyer
Foto: Synnøe Dreyer

Forrige uke lagde jeg 15 av totalt 50 retter for LHL. Rettene skal brukes i en kokebok, og på LHL sine nettsider. Konseptet er sunn og enkel mat som alle kan lage.  Og godt er det, for hvis jeg skal være ærlig så er jo jeg verken noen mesterkokk, eller en person som har tålmodighet til å bruke timesvis på å planlegge, lage og «dandere» maten.

Heldigvis har jeg med meg Synøve Dreyer, kanskje landets flikeste matfotograf, med på laget når jeg gjør matlagingsoppdrag som dette. Hun kan få selv den kjipeste brødskive til å se saftig og fristende ut 🙂 Dessuten er hun fin å jobbe med, og har sånn rimelig tålmodighet med meg som helst vil at alt skal gå fort og greit (noen ganger litt for fort og kanskje ikke fullt så greit 😉 ).

Denne gangen er vi så heldige at vi har med en matstylist også, så da slipper jeg å tenke på «dandering» av hver rett. Men jammen er det en stor oppgave for det! Alle rettene skal planlegges, ingrediensene skal handles inn, maten skal lages i Synøves studio før de blir tatt bilde av, og så skal jeg næringsberegne alle oppskriftene. Egentlig veldig gøy, men veldig mye når det er snakk om 50 retter. De første 15 går liksom greit, da kan jeg bare lage mat som jeg har laget mange ganger før. De siste 35 er litt verre. Men det skal gå 🙂

Gleder meg til å se resultatet både i bok og på nett!

Fotoshoot med Synøve Dreyer
Fotoshoot med Synøve Dreyer
En av rettene vi lagde. Oppskriften finner du her på Brahverdag.no
En av rettene vi lagde. Oppskriften finner du her på Brahverdag.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.