Fotoshoot for LHL

Foto: Synnøe Dreyer

Foto: Synnøe Dreyer

Forrige uke lagde jeg 15 av totalt 50 retter for LHL. Rettene skal brukes i en kokebok, og på LHL sine nettsider. Konseptet er sunn og enkel mat som alle kan lage.  Og godt er det, for hvis jeg skal være ærlig så er jo jeg verken noen mesterkokk, eller en person som har tålmodighet til å bruke timesvis på å planlegge, lage og «dandere» maten.

Heldigvis har jeg med meg Synøve Dreyer, kanskje landets flikeste matfotograf, med på laget når jeg gjør matlagingsoppdrag som dette. Hun kan få selv den kjipeste brødskive til å se saftig og fristende ut :-) Dessuten er hun fin å jobbe med, og har sånn rimelig tålmodighet med meg som helst vil at alt skal gå fort og greit (noen ganger litt for fort og kanskje ikke fullt så greit ;-) ).

Denne gangen er vi så heldige at vi har med en matstylist også, så da slipper jeg å tenke på «dandering» av hver rett. Men jammen er det en stor oppgave for det! Alle rettene skal planlegges, ingrediensene skal handles inn, maten skal lages i Synøves studio før de blir tatt bilde av, og så skal jeg næringsberegne alle oppskriftene. Egentlig veldig gøy, men veldig mye når det er snakk om 50 retter. De første 15 går liksom greit, da kan jeg bare lage mat som jeg har laget mange ganger før. De siste 35 er litt verre. Men det skal gå :-)

Gleder meg til å se resultatet både i bok og på nett!

Fotoshoot med Synøve Dreyer

Fotoshoot med Synøve Dreyer

En av rettene vi lagde. Oppskriften finner du her på Brahverdag.no

En av rettene vi lagde. Oppskriften finner du her på Brahverdag.no

Leave a Reply


 • Slank og frisk av 5:2 dietten?
  Forsker på den omstridte dietten. Mange som ønsker å gå ned i vekt har forsøkt seg på 5:2 dietten som går ut på å spise som normalt i 5 dager, for så å spise minimalt i to dager. Spørsmålet er hvor sunt det egentlig er å følge en diett som dette? Ny norsk studie publisert Akkurat dette har klinisk ernæringsfysiolog Tine Mejlbo Sundfør og kolleger ved Oslo un […]
 • Grønn smoothie med karse og spinat
  Dyrk din egen forfriskende og sunne smoothie. Innlegget er hentet fra bloggen bloggen Lise von Krogh - Enkelt sunt og godt Å dyrke sine egne ingredienser er veldig kjekt og ferskere mat får du ikke når du kan gå ut på egen veranda eller hage og høste grønnsaker. Spinat og karse er to rasktvoksende grønnsaker du kan plante flere ganger i løpet av sesongen.  M […]
 • Ro ned kroppen med pilates
  En kort og deilig pilatesøkt. […]
 • Bramat tester kakemikser
  Like greit som hjemmelaget? […]

Siste tweets

Matbloggtoppen