Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Full av energi etter NIH Fitness convention – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Bra hverdag

Full av energi etter NIH Fitness convention

Full av energi etter NIH Fitness convention

nihFor et fantastisk bra opplegg! Og jeg som ikke hadde tenkt til å gå engang! 

Denne helgen hadde jeg egentlig ikke så store planer, annet enn å ta en kjapp tur innom NIH fitness convention på lørdag for å høre på et foredrag og møte Jørgine, Funkygine, som jeg har spennende planer sammen med (noe du får høre mer om innen noen uker).

Møtte opp som vanlig litt senere enn jeg strengt tatt burde, men fant ingen Jørgine der foredraget skulle være. Isteden fikk jeg en tekstmelding om å komme opp i idrettshallen. Der møtte jeg Jørgine og moren som skulle være med på en treningsstime som startet NÅ! De lurte på om jeg ville være med, men jeg skulle jo egentlig bare på foredrag så jeg hadde jo ikke med treningsklær. Men det syns verken Jørgine eller moren var en god unnskyldning for å ikke være med å trene.

Jørgine vrengte av seg treningsbuksen hun hadde på, og sa at jeg kunne låne. (Jada, hun fant frem en annen til seg selv). Av moren fikk jeg låne både sko og t-skjorte, så på 1-2-3 (med litt fomlete skifting i all offentlighet), var jeg ferdig skifta og klar til trening.

For en BONUS! Superdeilig treningsøkt «Sky is the limit», der vi fikk svettet skikkelig til deilig musikk:-)

Egentlig helt perfekt at jeg ble sparket inn i treningen på NIH fitness convention på den måten, for hvis ikke vet jeg jammen ikke om jeg hadde turt..Jeg har liksom sett for meg dette som en samling med SUUUUUPERtrente mennesker, som lille meg hadde lite til felles med.

Men sånn var det ikke! Dette var en utrolig positiv opplevelse, masse mennesker  i alle former og fasonger, mange svært trente, men mange «helt vanlige» mennesker også. Ingen skuling, (jo kanskje en del blikk fra folk som syns at Jørgine er rå, men det er hun jo, og dette var kun positiv oppmerksomhet), masse positiv energi, og mye bra og fargerike mennesker!

Lørdagens treningsøkt var en så stor opptur, at jeg lot Jørgine overtale meg til å bli med på en utetrening med Mykje Meir i dag morres også. Hva skal jeg si om den? Jo; utrolig bra, veldig hard, deilig å trene ute, vet ikke om jeg hadde orket å trene sånn fast, men utrolig deilig å bli pusha det lille ekstra.

Om jeg kjenner det i kroppen nå? Jepp! La meg si det sånn; jeg går som en gammal kjerring, og jeg vet det blir verre i morgen!

Nye kule klær fra Reebook!
Nye kule klær fra Reebook!

 

 

 2 thoughts on “Full av energi etter NIH Fitness convention”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.