Herlige dager på Kragerø resort

Foto: Sofie Lugg

Foto: Sofie Lugg

Nok en trening- og velværehelg er over. Dette blir bare bedre og bedre!

For fjerde gang har vi i Bratrening.no arrangert trening- og velværehelg på Kragerø resort. Denne gangen tok det helt av! Ikke bare var det et fantastisk oppmøte av 140 fargerike, flotte damer, men helgen var fullbooket lang tid i forveien.

Stemningen var magisk, alle var blide, fornøyde og treningslystne. Selv om vi hadde satt opp enda flere treningstimer enn tidligere, var alle timene fulle av glade, svette damer.

Vi er heldige som får lov til å jobbe med dette, og jeg må si at jeg er heldig som har klart å knytte til meg så mye bra medarbeidere som vi har i Bratrening.no. Vibeke holdt som vanlig stappfulle pilatestimer, denne gangen etterfulgt av 30 minutter stretching, som var superdeilig. Alle trenger jo å strekke, men de fleste har en tendens til å nedprioritere det i en travel hverdag. Følelsen av å trene pilates etterfulgt av stretching, er den optimale spafølelsen for meg ihvertfall :-)

Sirkeltreningen med flinke energifulle Isabel og Helene, var også stappfulle av svette, pustende, men glade damer. Det samme var høypuls, mage-rumpe-lår, og styrketimen. Denne gangen var vi så heldige at vi fikk med oss Monica som instruerte yoga. En kjempebra dame som passet perfekt inn sammen med oss andre Bratrening jentene. Det er lenge siden jeg har ledd så mye som denne helgen:-)

Det er mange faktorer som gjør at disse helgene blir så vellykket. Det aller viktigste er nok at de holdes på fantastiske Kragerø resort. Dette er det deiligste spahotellet jeg vet om! Med en gang du kommer inn døren får du en nydelig følelse av spa og velvære. Personalet er vennlige og serviceinnstilt, omgivelsene er nydelige, spaavdelingen er utrolig flott, og er du så heldig at du skal ha en spabehandling, åpenbarer det seg en fantastisk deilig del av spaavdelingen der du kan sitte og nyte livet foran peisen med en kopp te og litt frukt før og etter behandlingen.

Maten som nå serveres i forbindelse med disse helgene, er også helt utsøkt. Deilig buffet med skalldyr, massevis av grønnsaker og annen god mat.

Så, kombinasjone av omgivelsene, massevis av bra trening, og ikke minst en utrolig bra pris, gjør at disse helgene virkelig er noe man bør oppleve! Heldigvis har vi nå satt av flere helger i 2014  for nye trening- og velværhelger. Den neste blir 4-6 april. Hvis du vil være med, bør du ikke vente altfor lenge med å bestille. I tilfellet kan du lese mer her, eller ta direkte kontakt med Kragerø resort :-)

Skalldyrbuffet

Skalldyrbuffet

Utendørs boblebad

Utendørs boblebad

Jentene i Bratrening.no

Jentene i Bratrening.no
Takk til Tine Yt som sponset  restitusjonsdrikker!

Takk til Tine Yt som sponset restitusjonsdrikker!

Suite med utsikt over Kragerø og bassengområdet

Suite med utsikt over Kragerø og bassengområdet

En av badstuene i spaavdelingen

En av badstuene i spaavdelingen

 

Peis i spaavdelingen

Peis i spaavdelingen
Frukt og te i spaavdelingen

Frukt og te i spaavdelingen

Mage, rumpe, lår med Isabel

Mage, rumpe, lår med Isabel

Foto: Cathrine Borchsenius

Foto: Cathrine Borchsenius

 

Leave a Reply


Siste tweets

Matbloggtoppen