Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Januar og fulle treningssentre – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Bra hverdag

Januar og fulle treningssentre

Januar og fulle treningssentre

Lar mannen min ta over tre syke barn som ligger som slakt på sofaen, hopper inn i iskald bil, og kjører i stummende mørke til Elixia.

Der er jeg IKKE alene! I den ene etasjen teller jeg 9 PTer, noe som sier mye om hvor mange det er som trener den kvelden. Et lite sekund vurderer jeg å bli bittelitt irritert på alle de som strømmer til treningssentrene nå i januar, men tar til fornuft og tenker at det jo egentlig er veldig bra!

For min egen del, og egentlig litt for de som nettopp har begynt sitt nye og bedre treningsliv sin del også, tenker jeg i mitt stille at det blir deilig om noen uker når de innser at det verken er lurt eller særlig realistisk å trene så ofte som de bestemte seg for på nyttårsaften.

Gjennomfører en grei treningsøkt, hopper inn i bilen, og overlater stafettpinnen til mannen min som står klar med hodelykt, kledd for en skitur i minus 15 grader.

Det slår meg at mange sikkert syns vi er veldig rare, på kanten til fanatiske, men når jeg kjenner etter hvordan jeg har det etter treningen, er jeg ikke i tvil om at det gjorde meg godt! Alle krefter som har blitt brukt på en uke med snørr og oppkast og syke unger, triller tilbake når jeg trener. Jeg blir full av overskudd, og viktigst av alt: Jeg får tid for meg selv! Viktig for meg, viktig for mange.

Når jeg tenker på den varme sjokoladen jeg skal lage når mannen min kommer hjem, og at vi skal dumpe ned i sofaen etter en varm dusj og bare kose oss med varm sjokolade og siste episode av Solsidan, så er jeg veldig sikker på at dette er bra for oss. Skikkelig bra!

Men jeg er glad det er han som er ute og går på ski i mørket og kulden. DET er ikke noe for meg! Jeg er egentlig ganske usporty når det kommer til kulde.

Varm sjokolade lager jeg forresten ved å smelte en plate mørk kokesjokolade, og blande med Styrk melk. Supergodt, og mer protein enn enn annen kakao. Bra etter styrketrening:-)

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.