Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Knallsuksess for helse- og velværehelg i Kragerø – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Bra hverdag

Knallsuksess for helse- og velværehelg i Kragerø

Knallsuksess for helse- og velværehelg i Kragerø
Foto: Cathrine Borchsenius
Foto: Cathrine Borchsenius

En fantastisk helg på Kragerø resort er over, og jeg gleder meg allerede til neste gang!

Denne helgen ble over all forventing, både fordi det var over 100 deltakere, og fordi alle som var med var så fantastisk fornøyde! Det er lenge siden jeg har sett så mange blide, positive mennesker på en gang.

Det unike med denne helgen, var at det ble akkurat den kombinasjonen av trening, ro og velvære som vi ønsket. Selv vi som var med å arrangere, og som hadde stramt program hele helgen, sitter igjen med en følelse av at dette var en helg som fylte oss med energi! Deilige omgivelser, blide mennesker, masse bra trening, og god mat og god stemning. En deilig massasje rett før vi reiste hjem i det som etter min mening er hotellets deiligste område, avdelingen for spabehandlinger, gjorde helgen helt komplett:-)

Jeg er skikkelig stolt av at jeg har fått med meg så mange flotte jenter på laget i Bratrening, og at vi har så godt samarbeid med jentene i Mitchi. Alle hadde utrolig bra treningstimer; Sirkeltrening med Helene og Isabel, Pilates og detox i badstue med Vibeke, og i tillegg hadde Mariam fra Kossam to deilige yogatimer, og Janne fra Mitchi hadde en eksplosjon av en Cardio Energy time.

Selv var jeg med på pilates med Vibeke som er like deilig som alltid, sirkeltrening med Isabel og Helene som var enda bedre enn jeg hadde håpet, (og nå er jeg støl som en stokk), og yoga med Mariam som bekreftet det jeg allerede vet: Jeg burde virkelig begynne med yoga eller andre former for bevegelighetstrening som gjør meg mykere enn det jeg er nå. Man blir liksom ikke mykere med alderen..

Timen til Janne skulle jeg gjerne vært med på, men det orket jeg rett og slett ikke etter sirkeltreningen. Detox timene i badstue, skulle jeg også gjerne vært med på, men de ble så fort fulle (kun plass til 15 stk av gangen), at der måtte vi sette opp en ekstra time. Denne timen kommer i fremtiden til å hete stretching i badstue, en utrolig deilig time i en av landets flotteste badstuer med utsikt over Kragerø og fjorden.

Dette ble mye superlativer, men dette var virkelig en fantastisk helg! Jeg vet at mange som var med denne gangen også kommer til å melde seg på i april (dato kommer snart), men jeg håper virkelig at alle dere som har lyst, men som ikke hadde tid denne gangen, og som ikke helt vet om dere har tid, råd eller samvittighet til å være med på vår neste helse- og velværehelg på Kragerø resort, gir dere selv denne gaven. Det er virkelig verdt det:-)

Hvis du fremdeles er usikker, så ta en titt på Vibekes og Helenes blogger om denne helgen:-)

Pilates med Vibeke, Foto Cathrine Borchsenius
Pilates med Vibeke, Foto Cathrine Borchsenius
Foto: Erik Helgeneset
Sirkeltrening med Isabel og Helene, Foto: Erik Helgeneset
Foto: Cathrine Borchsenius
Stretcing i badstue med Vibeke, Foto: Cathrine Borchsenius

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.