Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Luksusdag med bootcamp – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Bra hverdag

Luksusdag med bootcamp

Luksusdag med bootcamp
Foto: Merethe Odland
Foto: Merethe Odland

I dag har jeg testet en bootcamp time på PT-Huset. Jeg har verdens kuleste jobb!

Jeg tjener jo ikke akkurat så mye penger på dager som dette, men det gir meg ihvertfall massevis av overskudd! Så får jeg heller tjene penger andre dager:-) Det er jo det som er så gull med å drive for seg selv!

Nå skal det jo strengt tatt sies at det ikke er jeg som har hovedansvar for å teste ut ulike treningskonsept for Bratrening.no, men innimellom er det en deilig variasjon i jobbhverdagen.

I dag startet jeg arbeidsdagen med å legge ut en artikkel på Bramat.no og en på Bratrening.no. Og så bar det ivei til Frogner, der jeg altså skulle teste ut en bootcamp time på PT-Huset.

PT-huset drives av personlig trener Zandra Stenman, og er i prinsippet en enmannsbedrift, der hun har PT- timer, og små gruppetimer i et noe slitent, men veldig sjarmerende lokale på Frogner. Min vurdering av timen legges ut på Bratrening.no i morgen, men kort oppsumert kan jeg bare si at dette var en morsom og effektiv treningsform, som frister til gjentakelse! God gammeldags sirkeltrening, med veldig god veiledning og motivering fra Zandra.

Prisen var det absolutt ikke noe å si på; 200 kroner gangen hvis du har klippekort. Det er 4-5 kaffelatte det! Selv jeg som driver og gründer og ikke akkurat vasser i penger for tiden, kan klare å ta meg råd til dette. For det er jo så verdt det!

Full av deilige endorfiner, gikk resten av arbeidsdagen som en lek. Sant og si, så ble det ikke veldig mye mer jobb den dagen. Men for en deilig dag! Sånne dager trenger vi alle! Ihvertfall jeg;-)

 

 

 

 

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.