Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Matbilder til Shape Up – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Bra hverdag

Matbilder til Shape Up

Matbilder til Shape Up
Foto: SD

I dag har vi laget mat og tatt bilder til Shape Up. Det er det som er så morsomt med jobben vår, vi gjør så mye forskjellig!

Oppdrag som dette er tidkrevende, men veldig morsomme. Det beste er når vi tar matbilder hos Synøve Dreyer, en av Norges beste matfotografer. Ikke bare tar hun utrolig fine matbilder, men det er alltid hyggelig å være hos henne, og det funker veldig bra å lage mat på kjøkkenet hun har i sine lokaler.

Dager som dette starter som regel med at vi kommer drassene med haugevis av poser stappfulle av mat. Så er det en kjapp kopp kaffe og gjennomgang av hvilke retter vi skal ta bilder av, før vi går igang med matlagingen mens Synøve rigger klart til å ta bilder. Som regel jobber Lise eller jeg alene på kjøkkenet, men i dag var vi der begge to. Var litt redd for at vi skulle tråkke oppå hverandre, men det funka bra:-)

Lise har vært på fotokurs hos Synøve tidligere, så hun kan en del om det å ta bilder også. Jeg derimot er relativt blank, og tar bilder etter flaks metoden og med kamera stilt på «auto». Det går greit ute i dagslys, men er verre inne. I dag hadde jeg med kameraet mitt (som jeg har arvet, og som jeg ikke engang har lest bruksanvisningen til) for å ta noen bilder mens vi jobbet.

Etter å ha spurt Synøve noen spørsmål om hvordan jeg skulle bruke kameraet inne, skjønte jeg at hun ble helt fortvilet. Jeg kjenner igjen følelsen, det er som når noen spør meg om hva som er forskjell på kalorier og karbohydrater; jeg vet liksom ikke hvor jeg skal begynne å forklare..

Så selv om jeg prøver å ha en «lavterskelblogg» der jeg ikke bruker altfor lang tid på dette med bilder, så må jeg nok innrømme at det hadde vært veldig gøy å lært litt mer om å ta bilder. Så det kan nok hende at det blir fotokurs hos Synøve på meg også, tror hun skal ha et til høsten:-)

Shape Up saken vi laget mat til denne gangen blir forresten ganske kul! Kommer i september eller oktober, så løp og kjøp;-)

Foto: Lise von Krogh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Lise von Krogh


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.