Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Nyttårsønsker – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Bra hverdag

Nyttårsønsker

Nyttårsønsker
Foto: Tine Poppe

Jeg liker ikke ordet ”nyttårsforsett”. Jeg merker faktisk at jeg blir litt småsur hvis folk spør meg om jeg har noen nyttårsforsetter.

For meg innebærer dette ordet massevis av forpliktelse og dårlig samvittighet. Nyttårsforsetter er liksom noe man bestemmer seg for å gjøre selv om man egentlig ikke har lyst og selv om man innerst inne ikke tror man klarer å gjennomføre det.

Så selve ”Nyttårsforsett”- ordet liker jeg altså dårlig. Men når jeg snur godviljen til, så skjønner jeg selvfølgelig at dette ordet også kan ha mye positivt ved seg. Det er et nytt år, og vi har uendelig med tid foran oss der vi kan gjøre og få til massevis av bra ting!

Nyttårsønsker er kanskje et bedre ord? Alle de ønskene vi har for hvordan vi og hverdagen vår kan bli enda bedre? Jeg pleier å ha massevis av nyttårsønsker. Etter juleferien er jeg som oftest full av krefter, pågangsmot og nyttårsønsker. Jeg pleier å glede meg til å starte opp hverdagen igjen, (Dette er vel kanskje delvis fordi det etter en lang juleferie, faktisk blir litt deilig å få barna ut av huset så det det blir mulig å tenke minst 3 tanker etter hverandre før man blir avbrutt av et ”mammaaaaaa!!!”. ), og jeg har massevis av planer for meg selv, familien og min egen lille bedrift.

I år sitter jeg litt mer og venter på at alle disse positive følelsene skal dukke opp. Jeg vet de er der, men de sliter liksom litt med å komme frem. Isteden føler jeg meg småtrett, lite kreativ, og bekymret for alt jeg bør og har lyst til å utrette i løpet av 2013. For listen er lang! Jeg har lyst til å:

 • Gjøre Bramat.no og Bratrening.no enda større og bedre
 • Få mer strukturerte jobbdager (har hjemmekontor)
 • Være litt mer kreativ når det kommer til hverdagsmiddagen
 • Spise mer fisk og mer grønnsaker
 • Huske å ta tran hver dag
 • Trene pilates, løping, og styrke flere ganger i uka
 • Ta meg tid til bevegelighetstrening og tøying
 • Gå en lang tur i skogen og noen mindre turer med Milla hver dag
 • Sove nok
 • Gjøre masse hyggelig sammen med familien
 • Gjøre masse hyggelig bare mannen min og meg
 • Være mer sammen med mennsker som gir meg energi
 • Osv osv osv osv osv osv

 

Heldigvis er alt dette ØNSKER, og ikke forsetter. Alt dette er ting jeg virkelig har lyst til. I hvert fall når jeg tenker litt etter. Faktisk hjalp det litt å skrive denne bloggen. Jeg tror jammen at hvis jeg får noen dager til på meg, så dukker den vanlige januarenergien opp. Kanskje jeg rett og slett bare er en uke på etterskudd i år;-)2 thoughts on “Nyttårsønsker”

 • Dette året kommer til å bli så bra, jeg føler det på meg! Vi skal løpe i trappene i frognerparken med dyrene våre, bare snøen forsvinner, og 1-3 februar blir det masse påfyll av energi! Jeg gleder meg og vi får fylle opp lagrene til hverandre snart! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.