Pastasalat med tunfisk, spirer og cottage cheese

Foto: Cathrine Borchsenius

Foto: Cathrine Borchsenius

Denne salaten er god, mettende, rask å lage, og så er det en av få «fiskeretter» som alle tre barna liker.

Ellers er det gjerne slik at en liker fiskekaker, en liker laks og en liker torsk.

At de to minste var med på å lage salaten, gjorde sikkert sitt til at de spiste litt ekstra denne gangen.

Som «topping» på salaten, brukte vi en blanding av cottage cheese, tunfisk og mais. Tro det eller ei, men dette er en blanding barna digger! De spiser det som pålegg, eller bare som det er. Men denne gangen blandet jeg det altså i salaten.

Siden jeg og sønnen min har fått litt dilla på spirer fra den lokale grønnsaksbutikken i det siste, hadde vi litt spirer nedi også. Supergod! Og sunt :-)

Så oppskriften på denne salaten ble omtrent noe slikt som:

 

Pastasalat

1/2 pk fullkorn penne

1/2 boks alfalfa spirer

1/2 pose spirer

1 avokado

1 agurk

1/2 issalat

cherrytomater

1 boks kikerter

 

Cottage cheese blanding

2 bokser tunfisk i vann (gjerne 3)

1-2 bokser cottage cheese

1 boks mais

 

Bland tunfisk, cottage cheese og mais i en bolle, og pass på at barna ikke spiser det opp;-) Kok pasta i litt vann med salt, og hakk opp grønnsakene. Bland grønnsaker og pasta i en stor bolle. Ha over blandingen av tunfisk, mais og cottage cheese. La det ligge på toppen, eller bland rundt slik jeg har gjort her.

Leave a Reply


Siste tweets

Matbloggtoppen