Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Sommer og pilates – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Bra hverdag

Sommer og pilates

Sommer og pilates
Foto: Calle Borchsenius

I dag gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før, men som jeg garantert kommer til å gjøre igjen! Jeg trente pilates ute, midt i sommerferien!

Jeg elsker pilates, men får gjort det for lite. En skikkelig pilates time er ikke bare bra for styrke, bevegelighet og holdning, men det gir meg også en helt egen ro.

Når jeg har veldig mye å gjøre, har jeg en tendens til å droppe pilates treningen, og heller velge annen litt mer ”effektiv” trening. Men det er egentlig dumt, for det er jo når jeg har mye å gjøre at jeg virkelig trenger å roe ned med litt pilates.

Jeg liker å trene i sommerferien, men det blir sjeldent pilates. Terskelen for å trene pilates helt alene er nemlig veeeeldig høy! Men, i år gjorde Trine Tschudi, en dyktig pilatesinstruktør, noe genialt: Hun lagde et sommerprogram med pilatesøvelser som hun delte ut før sommerferien. Ikke det tyngste programmet, men akkurat passe for sommeren.

For å være helt ærlig, trodde jeg vel egentlig ikke at jeg kom til å gjøre så mye mer enn å titte på dette programmet. Men i dag, etter en deilig sommerdag der jeg ikke har gjort annet enn å ligge rett ut i solen, fant jeg frem Trines sommerprogram.

Med utsikt over havet og en sol som var akkurat passe varm, trente jeg litt rolig pilates. Veldig deilig, og absolutt verdt å prøve. Jeg skal i hvert fall gjøre det igjen!

Foto: Calle Borchsenius

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.