Tren deg sprek, spis deg slank!

Foto: Cathrine Borchsenius

Det er tittelen på boken jeg har skrevet sammen med fysioterapeut Jill Jahrmann som kom ut nå i januar. Tittelen er egentlig litt tilfeldig, arbeidstittelen på denne boken var egentlig «Hvor ble det av kroppen min». Det var en venninne av Jill som fant på den tittelen, etter at Jill hadde fortalt henne hva boken handlet om og hvem målgruppen var.

Boken er til alle de kvinner som i altfor lang tid har latt være å lytte til kroppen sin, og som har latt jobb, mann, barn, og andre gjøremål gå foran seg selv og sin egen helse og velvære. Etter mange år med liten fokus på seg selv, er det mange som plutselig ser seg i speilet og tenker: «Hvor ble det av kroppen min», eller «Hvor ble det egentlig av den jeg personen jeg engang var».

Boken er full av fakta, tips og råd om trening, kosthold, og hvordan man kan klare å ta vare på seg selv og sin egen kropp i en hverdag med litt for høyt tempo.

Grunnen til at vi ville skrive denne boken, er av vi begge en gang har opplevd å gå på en liten smell fordi vi ikke tok nok tid til oss selv, og vi har begge erfart hvordan det er mulig å komme seg videre ved hjelp av trening, sunn mat, og en selverfart lærdom om å bli litt mer egoistisk og «selvopptatt» enn vi engang var.

Det at vi tar oss en treningsøkt, er ikke noe vi har dårlig samvittighet for fordi vi egentlig burde ha vasket huset eller vært hjemme med barna. Ikke bare gir det oss en bedre helse og en kropp vi er fornøyd med, men vi kommer hjem blide og fornøyde med massevis av overskudd til mann og barn.

Det beste med denne boken er de fantastiske bildene Tine Poppe tok av oss på Villa Malla en sensommerdag i august. Tine har også gjort layout på boken, og er grunnen til at jeg for første gang har vært med på å lage en bok jeg er stolt av å kunne vise frem! Og den er faktisk verdt å lese også;-) Så løp å kjøp!

Sjekk for eksempel her: Tren deg sprek, spis deg slank.

Tags:  , ,

Leave a Reply


Siste tweets

Matbloggtoppen