Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Trening, spa og velvære – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Bra hverdag

Trening, spa og velvære

Trening, spa og velvære
Foto: Sofie Lugg
Foto: Sofie Lugg

10-12 oktober arrangerer Bratrening.no nok en trening- og velværehelg på Kragerø resort. Bli med da vel! 

Dette er 6. gang vi arrangerer en slik helg, og jeg gleder meg like mye som alltid! Disse helgene er noe av det deiligste jeg vet om! Masse trening, med en fin blanding av puls, styrke, strekk og avslapning. Føler du for en rolig helg der du ikke pusher deg selv for mye, kan du trene yoga, pilates, eller bare bli med på en av stretching timene. Har du lyst på en skikkelig treningsøkt, kan du bli med på sirkeltrening, tabata, eller rene styrketimer. Og er du stappfull av krefter, kan du bli med på det meste 😉 .

Her kan du se hele treningsprogrammet.

Selv pleier jeg å bli med på de fleste pilatestimene, en sirkeltrening (den gruer jeg meg til hver gang, men er alltid superfornøyd når den er gjennomført), en styrkeøkt, og gjerne en stretching eller to.

Men, disse helgene dreier seg ikke bare om trening, men om god mat, masse hyggelige og positive mennesker, og ikke minst deilige omgivelser! Kragerø resort er et av de fineste spahotellene jeg vet om!

Hvis du virkelig skal få maksimalt ut av oppholdet, anbefaler jeg å bestille en massasje eller annen behandling. Ikke bare fordi dette i seg selv er deilig luksus, men fordi selve spaavdelingen der behandlingene foregår, er et fantastisk deilig sted! Her bør du ta deg tid til å sitte foran peisen med en kopp grønn te i god tid både før og etter behandlingen.

Og, hvis du skal ta den helt ut; bestill en suite når du bestiller rom. Det koster ikke så mye mer, men det gjør helgen til en enda flottere opplevelse!

Pris? Det er faktisk ikke så dyrt! 1490 kroner per døgn. Dette inkluderer  et flott rom, frokost, lunsj, middag, massevis av trening, og tilgang til hotellets flotte spaavdeling med både utendørs badstue, badebasseng og boblebad.

Les mer om trening- og velværehelg her.

Foto: Vibeke Lugg
Foto: Vibeke Lugg
En av badstuene i spaavdelingen
En av badstuene i spaavdelingen
Utendørs boblebad
Utendørs boblebad


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.