Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Vil jeg egentlig blogge? – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Bra hverdag

Vil jeg egentlig blogge?

Vil jeg egentlig blogge?
Foto: United Bloggers
Foto: United Bloggers

Etter en helg med United bloggers, har jeg vært litt i tenkeboksen.Og det jeg lurer på er:

1. Vil jeg egentlig blogge?

2. Hvis jeg skal blogge, hva er det jeg ønsker å formidle?

3. Hva syns jeg egentlig om blogging og bloggere?

Alle disse tankene har jeg vel hatt tidligere også, men etter en helg sammen med 92 bloggere, fikk jeg mange inntrykk og tanker om blogging og bloggere.

Frem til nå har min blogg vært et slags venstrehåndsarbeid. Noe jeg har gjort innimellom, og noe jeg egentlig startet med fordi jeg tenkte det kunne være et bra supplement til mine egentlige «babyer»: www.bramat.no og www.bratrening.no og ikke minst www.sunnnogsprek.no som lanseres innen kort tid.

Men så fikk jeg plutselig muligheten til å være med i United Bloggers. Min blogg er enda ikke overført dit, men meningen er at når jeg blir en del av United Bloggers, så skal jeg blogge oftere enn hva jeg har gjort frem til nå. Men så var jeg altså på kick off på Geilo med alle bloggerne fra United Bloggers, og den helgen gjorde at jeg ble litt betenkt i forhold til om jeg egentlig ønsket å være en del av bloggeverden…

Ønsker jeg å bli slik jeg fikk inntrykk at mange av bloggerne var? Med kun fokus på å ta selfies og bilder av hverandre, en stadig jakt på å være i situasjoner som kunne gi kule bilder og blogger, og med altfor lite fokus på å være tilstede her og nå? Og har jeg egentlig samme behov for å bli sett som mange bloggere ser ut til å ha?

Etter å ha tenkt en del, er svaret nei! Jeg vil ikke ha en hverdag der jeg må ta bilder og dokumentere alt jeg gjør, fordi jeg tror at dette vil gjøre at jeg glemmer å være tilstede i hverdagen, og at jeg heller ikke blir spesielt lykkelig. Jeg har heller ikke et ønske om å bli sett bare for å bli sett.

Men hvorfor skal jeg egentlig blogge da?

Hadde du spurt meg for et par dager siden, hadde jeg sagt at jeg har mest lyst til å legge ned hele bloggen og instagramprofilen min. Jeg vil jo egentlig  ikke være en del av kampen om synlighet, likes og følgere. Jeg vil bare ha en fin hverdag sammen med de jeg er glad i.

Men, så har jeg tenkt litt til. Jeg har tenkt på alle de fine menneskene jeg også var sammen med på United Bloggers kickoff, som mange dyktige matbloggere, flotte Jørgine, Camilla, Tina, Helene og Vibeke, og mange andre fine folk.

Jeg har tenkt på grunnen til at jeg laget en blogg i utgangspunktet: Det var fordi jeg ønsket å formidle litt av det jeg kan, tenker, og pleier å gjøre, og inspirere andre til å ha lyst til å leve sunt og ta vare på seg selv og kroppen sin. Mye av dette gjør jeg allerede via Bramat.no, Bratrening.no og ikke minst vårt nye og utrolig spennede prosjekt Sunn&Sprek. Men i bloggen er det rom for litt mer synsing, og litt mindre fag. Det er egentlig litt deilig innimellom 😉

Så konklusjone er altså: Jeg vil fortsette å blogge, men jeg må nå jobbe litt for å finne min form. Så, hvis noen der ute har tips til hva de gjerne kan tenke seg å lese om i en blogg som min, så rop ut!

scooter

 

 

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.