Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/load.php on line 926

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/theme.php on line 2360

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Yoga, spa og nakne menn 2 – Bra hverdag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/b/brahverdag/www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Bra hverdag

Yoga, spa og nakne menn 2

Yoga, spa og nakne menn 2
Foto: Cathrine Borchsenius

Jeg sitter på toget på vei hjem fra mitt andre opphold på Farris bad, og fikk lyst til komme med en liten oppfølger til mitt første blogginnlegg om dette stedet.

Første gang jeg var på Farris Bad, snek jeg med da mannen min skulle holde et innlegg på et seminar. Denne gangen har jeg vært på jobboppdrag, et skikkelig bra seminar med masse herlige damer. Sammen med Novartis har jeg vært med på å arrangere et seminar for sykepleierene. Foredragsholderne var supre, sykepleierne var en gjeng med nydelige damer, og jentene fra Novartis gjør en glimrende jobb.

Forrige gang jeg var på Farris bad, ble jeg overrasket og egentlig litt irritert over regelen om at man helst skal være naken  i størsteparten av spaavdelingen. Når jeg sitter i en badstue, har jeg lyst til å sitte der og nyte roen og «spastemningen». Kanskje det er noe rart med meg, men jeg klarer ikke helt å finne denne roen når jeg stirrer rett inn i skrittet på en naken mann.

Selvfølgelig kan jeg nifokusere på bare å titte inn i det andre hjørnet av badstuen, der det ikke sitter en naken mann, men det blir liksom hakket mer anstrengende enn hvis jeg bare kunnet sitte der uten å tenke på hvor jeg kan se og ikke se. Hadde det vært opp til den nakne mannen (som jo egentlig skulle ha dekket seg til med et håndkle, hvis han hadde fulgt reglene), så kunne jeg nok sikkert heller tittet på ham enn inn i høyre hjørnet på badstuen, men kall meg gjerne prippen, -det faller meg liksom ikke helt naturlig.

Innimellom all denne praten om nakenhet, må jeg si at Farris Bad er et kjempeflott hotell, kunsten er vakker (mye av den er selvfølgelig bilder, malerier og skulpturer av nakne folk, hmm mer prat om nakenhet), maten er god og servicen er bra. Jeg drar dit gjerne igjen, men jeg mener fortsatt at jeg syns det hadde vært en enda bedre opplevelse hvis regelen om å være naken ikke var der.

Denne gangen var jeg jo forberedt, og ble slett ikke satt ut da vi traff en kjekkas utenfor «nakenavdelingen» som påpekte at der skulle man gå uten klær. Jeg svarte vennlig tilbake at det var jo valgfritt, og smilte bare pent da han nesten ropte «kom igjen a, vær litt tøff a!»

Min venninne og jeg ruslet bare rolig inn i spaavdelingens deiligste sted; en grotte fylt med varmt vann. Noen sekunder etterpå kom kjekkasen inn, tok av seg håndkledet (og ja, han så fin ut naken han), mens han febrilsk prøvde å ha et pokeransikt og late som at det var veeeldig vanlig for ham å stå naken foran flere ukjente damer, og plasket ned i bassenget.

Han satt seg ikke på andre siden av der vi satt, men ca. 20 cm fra meg. Han lente seg tilbake, og lot hele kroppen og det han hadde»flyte opp». Det kan jo hende at han trodde at dette gjorde dette til en helt rå opplevelse for oss andre som satt der, men sånn var det faktisk ikke. Jeg er den første til å innrømme at en naken mann kan være et flott syn, men det er liksom ingenting med et flytende mannlig kjønnsorgan som gir meg følelse av spa, ro, og alenetid.

Den deilige følelsen av egenpleie, egentid og ro, ble faktisk heller ikke forsterket av det nakne parret som lå oppå hverandre og klinte i samme varmekulp litt etterpå. Det var heller litt mer sånn at underbevisstheten min begynte å jobbe med tanken om at den nakne mannen oppå den nakne damen, kunne klart å befruktet alle oss andre som satt der også. Jepp, ekkelt!

Så nok en gang må jeg konkludere med at jeg digger spa, jeg syns Farris Bad er bra, men det hadde vært enda bedre uten regelen om nakenhet;-)Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.